С нова протестна акция, активисти на партията на Христо Иванов

...
С нова протестна акция, активисти на партията на Христо Иванов
Коментари Харесай

Заради Караниколов преименуваха улица в София на Пеевска

С нова протестна акция, деятели на партията на Христо Иванов " Да, България " преименуваха улица " Славянска " в София на ул. " Пеевска ". Така те желаеха отново оставката на икономическия министър Емил Караниколов - поради " потреблението на страната като персонален инструмент, свадите в оръжейната промишленост, назначението на офшорен юрист за шеф на държавната комерсиална банка и пагубните резултати в привличането на задгранични вложения са съответните аргументи за оставката ".
Новата табела, с промененото име, е поставена на кръстовището на " някогашната " " Славянска " с ул. " 6-ти септември ". Сложена е информация, обясняваща преименуването.
" Делян Пеевски е подкупен български политик, медиен магнат и предприемач. Заедно с други български и съветски мафиоти, има огромна част от българската стопанска система. Управлява империята си с подвластното му Министерство на стопанската система. Емил Караниколов от дълго време извършва поръчки на Пеевски. Помага му със скандалното придобиване на " Булгартабак " и Дипломатически клуб Бояна. Като министър прокарва апетитите му към София Тех Парк, " Дунарит " и Българска банка за развиване, която се чака да се трансформира в идната КТБ. “

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР