С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за младата

...
С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за младата
Коментари Харесай

INNERGLOW представят нов сингъл и футуристично видео към песента “Little Magnets”

С нова ария и необикновен видеоклип започва годината за младата и все поуспешна българска тайфа INNERGLOW. Песента се споделя “Little Magnets”, а от през днешния ден можете да гледате и футуристичното видеото към нея.

“Little Magnets” е петият сингъл на бандата - благозвучен, с електронно рок звучене и страхотни вокали и несъмнено можем да кажем, че е на равнището на всичко, което познаваме под името INNERGLOW.

А тo несъмнено се отличава с качество от международна големина - модерна, авторска музика със личен жанр, който бандата сполучливо постанова и поддържа до момента.

“Little Magnets” е измежду обичаните песни на публиката и неслучайно момчетата вземат решение, че е пристигнало времето да запишат тъкмо нея.

За видео пък вземат решение се доверяват още веднъж на ELECTRICITY Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които работят за трети път.

Видеоклипът е доста гръмък, футиристичен и ексцентричен, с галактически детайли, похищение и в последна сметка - отлитане.

За първи път с групата работи стилист и дизайнер и това е Сандрела Канаан.

Тя е създател на ексцентричните палта, с които са облечени - напълно ръчно направени с техниката нуно-фелтинг. Нейният бранд SAMODIVA се специализира във висшата и пробна мода и е високо оценен, даже от стилната библия Vogue Italia.

Уникални са и маските на лицата на момчетата, които са направени от различен дизайнер - Борис Дренски.

За фотосите е подбрана малко известна, само че доста въздействаща локация – пантеонът „ Майка България “ в село Гургулят.

Усещането без подозрение е магично, неземно и галактическо и е в синхрон със звученето на песента.

Видеото към “Little Magnets” бе показано за първи път пред аудитория в събота вечерта в Sofia Live Club, по време на първия огромен концерт за годината на INNERGLOW. Бандата е част от инди лейбъла Homeovoxmusic на китариста на “Остава” – Георги Георгиев.

INNERGLOW са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. За три години от основаването си бандата не стопира да работи и основава неповторима авторска музика, става все по-разпознаваема на българската музикална сцена и не се опасява да опитва.

Звученето й е повлияно от най-модерните мостри в поп и рок музиката, а напълно скоро почитателите ще чуят нови и непредвидени части от Innerglow.

Изминалата година бе най-силната за групата до момента. В нея те издадоха два сполучливи сингъла с видеоклипове към тях. Това са “Chained In Love” и “So Long”.

Първата получи голяма поддръжка от почитателите и изкара общо пет седмици преди всичко в класацията на БНР Топ 20.

“So Long” пък се появи през лятото и се задържа цели шест следващи седмици на върха на същата ранглиста. През лятото групата бе част от едни от най-значимите рок фестивали в България, измежду които „ Hills of Rock” и „ Радио парк фест “ на БНР.

Вокалистът на бандата Тодор Ковачев бе част от шестия сезон на музикалното предаване „ Гласът на България “, а групата изпрати 2019-а с присъединяване точно на Нова година в центъра на Пловдив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР