С нова песен, финансирана с пари на данъкоплатците, се похвали

...
С нова песен, финансирана с пари на данъкоплатците, се похвали
Коментари Харесай

Мария Илиева прибира 4 бона държавни пари за новата си песен

С нова ария, финансирана с пари на данъкоплатците, се похвали Мария Илиева, разбра HotArena.

Певицата, която всеки миг ще роди второто си дете, преди месец показа балада, за чието основаване е получила средства от Министерството на културата. Става въпрос за най-новото й парче " Любов ", което за момента няма клип, а Мария за пръв път го изпя в " Забраненото шоу на Рачков ". Миналата година, в разгара на коронакризата, Илиева взема решение да кандидатства по една от стратегиите, оповестени от Национален фонд Култура към Културното министерство. В края на ноември певицата схваща, че е утвърдена и ще получи пари, с цел да осъществя нова ария. 

Тогава Мария взема решение, че е редно да попита почитателите какво парче желаят, откакто ще го записва със средства на данъкоплатците. Така се появява баладата " Любов ". Илиева към този момент неколкократно благодари на Министерството на културата, само че тактично премълчава какъв брой тъкмо пари е получила. 

Проверка на " Галерия " сподели, че певицата е кандидатствала за стипендия за подкрепяне на изтъкнати създатели в региона на поп, рок и джаз музиката. Според формалните документи, размерът й е 4267,25 лв.. По принцип сходна сума не е задоволителна за изцяло основаване на ария и снимане на първокласен клип към нея. Случаят на Мария обаче е по-различен. Тя към момента не е снимала видео към " Любов " и наподобява няма такива планове. Освен това тя не е плащала на текстописци и композитори, защото си е основала песента напълно сама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР