С нова хоризонтална маркировка ще бъде обозначена Синя зона“ по

...
С нова хоризонтална маркировка ще бъде обозначена Синя зона“ по
Коментари Харесай

Нова хоризонтална маркировка по улици в „Северен“

С нова хоризонтална маркировка ще бъде обозначена „ Синя зона “ по улиците „ Белград “, „ Ибър “, „ Драва “ и „ Мария Кюри “ в регион „ Северен “, оповестяват от „ Организация и надзор на превоза “.
Прочетете още
Екипите стартират от на следващия ден и ще работят денем, защото нощните температури към момента са ниски и влажността на асфалтовите настилки е над допустимата според софтуерните условия. От общинското дружество авансово се извиняват на жителите за неудобството. За да е по-малък броят на сюрпризираните водачи, на видни места се слагат предупредителни бележки.

Със леден пулверизатор пластик в околните дни ще бъде положена маркировка и по новоасфалтираните улици в региона, където строително-монтажните работи по водния план завършиха сполучливо. Приоритетно е и  възобновяване на всички пешеходни пътеки.

Със стоплянето на времето следва ободряване на хоризонталната маркировка в целия град. Районните комисии по сигурност на придвижването са изготвили описи с най-проблемните места. Настъпилите през последните месеци реорганизации в придвижването на някои съществени кръстовища също ще бъдат обозначени със съответната маркировка, допълват от ОКТ.

Шест нови пешеходни пътеки ще бъдат сложени и на кръстовището на ул. „ Оборище ” с ул. „ Ильо Войвода ”, както и на ул. „ Оборище ” с ул. „ Средец ”. Тепърва ще се посочи дали има опция пешеходните пътеки могат да бъдат повдигнати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР