С нова бус-лента на столичния булевард Васил Левски се похвали

...
С нова бус-лента на столичния булевард Васил Левски се похвали
Коментари Харесай

С нова бус лента на бул. Васил Левски се похвали столичният зам.-кмет Крусев

С нова бус-лента на столичния бул. " Васил Левски " се похвали зам.-кметът по превоза Евгени Крусев. Тя ще стига до стоп линията на кръстовищата, следва сходна смяна и във към този момент построените бус-ленти , по думите му.

За тази бус-лента има една характерна специфичност, съответно на кръстовищата, където се вършат десни завои ще може да се завива надясно от самата бус-лента , изясни той. Това е подбудено от смяната в Наредба 2, която беше призната в края на 2017 година и действително този модел на бус-ленти ще се следва от тук нататък в София.

 Ремонти лимитират придвижването по бул.
Ремонти лимитират придвижването по бул. " Васил Левски " в столицата до 3 август

Поетапно до 15 август и до 30 септември се не разрешава влизането по ул. " Граф Игнатиев "

Предстои да се преработят бус-лентите по бул. " Цариградско шосе ", бул. " Сливница " и бул. " Данаил Николаев " като там ще бъде въведен същия принцип на самите кръстовища бус-лентата да стига до стоп линията на самото кръстовище и надлежно всички, завиващи надясно да могат да завиват от самата бус-лента, изясни още Крусев.

Който продължи напряко от бус-лентата се смята за извършител , сподели още той. На бул. " Васил Левски " е решено да се направи бус-лента, тъй като тук минават множеството от тролейбусните линии в столицата - общо 5 , както и редица рейсове.

Закъсненията, които се натрупат от градския превоз в правата от кръстовището на Ректората до ул. " Граф Игнатиев " са приблизително към 7-8 минути. Нашата цел е да се даде приоритет на градския превоз , уточни още Евгени Крусев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР