С нов заможен и млад ухажор се е сдобила сексоложката

...
С нов заможен и млад ухажор се е сдобила сексоложката
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина e с нов мъж 


С нов з аможен и млад любовник се е сдобила сексоложката Наталия Кобилкина. Красивата рускиня, която от години живее и у нас, удостовери, че има мъж до нея, само че още връзките им не са стигнали до годеж или предоставяне на пръстен.

„ Има мъж до мен, не знам още дали съм влюбена или не, само че не съм стигнала до брак. Не мисля, че съм жена за един мъж за цялостен живот “, засмя се Кобилкина.
През май месец психоложката се разведе с втория си мъж – гърка Такис. Двамата имат момче – Филип.

„ Няма нещо съответно, което да кажа за развода. Просто аз не съм обожател на това да се вършат взаимни отстъпки, с цел да върви бракът. Трябва да искаш всяко нещо, което правиш. Аз върша единствено това, което в действителност желая. Колкото повече хора стартират да осъзнават, че това не е компромис, а техен избор и колкото повече спрат да играят жертвата, толкоз по-щастливи бракове ще има “, счита Наталия, написа България Днес.

Тя добави, че със брачна половинка си не престават да са в положителни връзки. „ Имаме прелестен наследник, за който и двамата се грижим поравно. Той няма да усети това, че сме разграничени. Знаете ли, аз не съм последовател като доста хора, които усещат, че връзката не върви, и от боязън да не останат сами, да не престават брака. В такива връзки хората най-после се намразват. Пак се разделят, само че това става трагично. За мен основната дума в една връзка е развиване “, сподели сексоложката.

В момента с изключение на младия, хубав и богат англичанин и други мъж се интересуват от Наталия. „ Ухажват ме доста хора. Аз, несъмнено, предпочитам “, смее се тя. За първи път сексоложката призна, че раздялата й с Такис не е заради друг човек. „ Нямахме никакви други връзки. Разделихме с на чисто. Ако се появи трети човек, значи раздялата трябвало да стане от дълго време “ уточни Кобилкина.

Според нея дамите през днешния ден доста елементарно могат да изберат мъже, стига да знаят какво желаят. „ Мъжете са доста лесни Техният мозък е по-елементарно изработен. Имат две полукълба – ляво и дясно, едно е страсти, другото логичност. При нас дамите има 40% повече невронни връзки сред двете полукълба. Т.е. ние все мислим и усещаме. А те – или мислят или усещат. Затова, в случай че дамата умее да натиска полукълбото на мъжа – да бъде нежна с него, да му чурулика, да демонстрира, че е щастлива, да бъде красива, полова – готово. Не е мъчно. Никой не желае да имаш 5 висши образования или да бъдеш супер интелигентна. Велика жена не е тази, която е по-умна от мъжа, а тази, която го кара той да се усеща по-умен. А ние се борим за тази равноправност и колкото повече го вършим, ставаме все по-самотни “, счита Наталия.

Според нея, с цел да е щастлива връзката, дамата би трябвало и непрекъснато да ангажира мъжа със себе си. „ Не се мисли – ох, няма да му тежа, ще се оправя сама . “ Пълни нелепости! Трябва да го караш да ти прави масажче, да се разхожда с теб, да си говорите, да ти купува неща, даже и дребни. Жени, които не ръчкат мъжете си, остават без тях. Това е доверие – да имаш потребност от тях и те от теб “, поучава Наталия.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР