С нов треньор и нови амбиции отборът на Варна-ДКС започва

...
С нов треньор и нови амбиции отборът на Варна-ДКС започва
Коментари Харесай

С нов треньор и нови амбиции Варна-ДКС започва новия сезон в женската Демакс лига

С нов треньор и нови упоритости тимът на Варна-ДКС стартира присъединяване си в женската волейболна " Демакс лига ". След извършената предсезонна подготовка, президентът на клуба Кирил Коцев съобщи, че тази година ще се търси обиграване на тима в придвижване и почтено показване в шампионата и шампионата за Купата на България.
 Женската волейболна Женската волейболна " Демакс лига “ започва на 28 октомври
Тимът направи последна подготовка в Морската столица и отпътува за София, където в на следващия ден (28 октомври) от 16,00 часа варненки ще се изправят против ЦСКА в среща от първия кръг на постоянния сезон, оповестиха от клуба.

Ръководството на клуба гласоподава доверие тази година съставът да бъде воден от двама варненски експерти - Юли Василев и Милен Стоянов. Те ще могат да разчитат единствено на три състезателки от предишния сезон, като групата е допълнена с надарени девойки до 18 годишна възраст.

Състав на Варна–ДКС за сезон 2022/2023 - Елизабет Късаджикова, Веселина Коцева, Елисавета Ивакина, Ивет Гаврилова, Вероника Иванова, Кремена Петрова, Наталия Койчева, Лорета Арнаудова, Жаклин Желязкова, Емона Ангелова, София Кузова, Ерия Рашкова, Мартина Генова, Ива Кацарска и Доротея Тодорова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР