С нов топ фен се сдоби най-добрият български тенисист. Сред

...
С нов топ фен се сдоби най-добрият български тенисист. Сред
Коментари Харесай

Иванка Тръмп хлътна по Гришо

С нов топ почитател се снабди най-хубавият български тенисист. Сред горещите фенове на Гришо към този момент е и щерката на Доналд Тръмп - Иванка. 

Григор Димитров се класира за полуфиналите на шампионата от сериите „ Мастърс 1000 “ в Маями за първи път в своята кариера. Най-добрият български тенисист изигра един от най-силните си мачове въобще и надигра лидера в схемата и номер 2 в международната класация Карлос Алкарас с 6:2, 6:4 за час и 34 минути.

Срещата на нашето момче бе изгледана от редица известни персони, измежду които боксьорът Майк Тайсън, баскетболистът на локалния Маями Хийт Джими Бътлър и футболистът на Интер Маями – Серхио Бускетс.

Едно друго име обаче прикова вниманието на феновете – това на Иванка Тръмп. Дъщерята на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръп също бе на трибуните в Маями, с цел да следи по какъв начин Григор не остави шансове на Алкарас.

42-годишната хубавица беше в компанията на брачна половинка си Джерад Кушнер. Тя обаче на няколко пъти приветства бурно отличните отигравания на българския тенисист. 



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР