С нов специализиран автомобил за работа при тежки теренни условия

...
С нов специализиран автомобил за работа при тежки теренни условия
Коментари Харесай

Уникална машина ще помага на стопаните в община Ценово

С нов профилиран автомобил за работа при тежки теренни условия се снабди общинската власт в село Ценово. Това стана на кратка  гала по връчване на ключовете на машината на кмета доктор Петър Петров.
Многофункционалният автомобил ще поеме „ трудовия си пост “ незабавно в общинския център и близките села. „ Техниката е неповторима за България и се внася за първи път в страната. По мнението на експерти по-голямата част от оборудването на машината е неповторимо “, показа зам.-кметът на община Ценово Ваня Игнатова. Универсалният камион със самосвална платформа ще се употребява целогодишно в обитаемоте места на общината. През зимните месеци с многофункционалното чупещо се весло ще се почистват секторите от общинската пътна мрежа. Машината е оборудвана и с пясъкоразпръскващо устройство. През останалите сезони от годината с автомобила ще се поддържат пространствата към пътната мрежа. Камионът е екипиран с косачка за трева на крайпътните пространства. Сервитутите ще се освобождават от изсъхнали и надвиснали клони на дървета и шубраци благодарение на чупеща се храсторезна глава. Премиерно с машината ще могат да се почистват и канавките от наноси и растителност, а банкетите да се отводняват. След дни стартира образованието на водачите на машината в Ценово от представители на фирмата-производител.

Специализираната техника е обезпечена по трансграничен план, който се извършва дружно с румънските общини Гряка и Хотареле. „ С доставката на ново профилирано съоръжение се реализира главната цел, а точно да се усъвършенства взаимното ръководство на риска “, добави Ваня Игнатова, която е и началник на плана. Членове на общинската администрация, които са включени в екипа на плана, също участваха на церемонията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР