С нов сезон и различен начален час любимата телевизионна игра

...
С нов сезон и различен начален час любимата телевизионна игра
Коментари Харесай

Популярно предаване се завръща в ефира

С нов сезон и друг начален час обичаната телевизионна игра " Семейни войни “ се завръща в ефира на NOVA на 16 януари. Всеки работен ден от 17:00 ч. водещият Цветомир Иванов ще споделя с участниците вълненията в търсене на най-популярния отговор на въпроси, заложени на 100 индивида.

Най-колоритните български фамилии ще се изправят в занимателна конкуренция, като и през новия сезон въпросите, задавани в предаването, ще бъдат неповторими по рода си. 

Oще с първия епизод на занимателното шоу феновете ще станат очевидци на забавна борба, в която едни против други застават тимовете на Шевицови от София и Адамс от Пловдив. Семейството от столицата е формирано от музиканти, които ще пренесат духа на българската национална музика в студиото на " Семейни войни “. Съпруг, брачна половинка, наследник, щерка и снаха пък са част от лъчезарния отбор от  Пловдив. С доста комизъм и обезпечено положително въодушевление едно от фамилиите ще победи и ще продължи напред.

" Семейни войни “ е български вариант на ТВ шоуто Family Feuds.

В ефир е в продължение на 3 години в периода 2002 – 2005 година Водещ на играта е Диян Мачев. От 1 февруари 2016 г., след 11 години пауза шоуто се завръща в телевизионната стратегия с нов водещ – Цветомир Иванов.

В предаването има пет рунда. Във всеки от тях би трябвало да се познаят друг брой отговори. В първия и втория рунд се търсят шестте най-популярни отговора, казани от 100-те души. В трети и четвърти рунд се търсят петте най-популярни отговори. Точките от всеки отговор се удвояват. В петия рунд се търсят четирите най-популярни отговора. Точките от всеки отговор се утрояват.

Събралият повече точки от петте рунда тим играе във финалния рунд " Бързи пари “. В него двама представители от тима дават отговор на едни и същи пет въпроса – първият за 15 а вторият за 20 секунди. Целта е да съберат минимум 200 точки, с цел да могат да печелят спомагателни парични награди. В тази игра точки носят единствено шестте най-популярни отговора, дадени на всеки въпрос.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР