С нов пикап Нисан Наварра от последната тазгодишна модификация се

...
С нов пикап Нисан Наварра от последната тазгодишна модификация се
Коментари Харесай

Нов пикап за над 103 000 лв. си взе след изборите депутатът на бедните Божанков, заряза Шкодата

С нов пикап Нисан Наварра от последната тазгодишна трансформация се фука из София депутатът от алената партия на бедните и онеправданите Явор Божанков, именуван поради многото си бисери през последните месеци БожИнков по прилика с мъдреца Валери Божинов. Това видяха с очите си двама свидители от 19 минути.

Като за мощно угрижен за оцеляването на българите през тежката зима, което заявява под път и над път, националният представител от " гражданската квота ” в Българска социалистическа партия, прави усещане с прекомерно неикономичния избор на автомобил.

Цената на возилото стартира от 103 000 лева (86 000 лева без ДДС), само че може да бъде и над 168 000 лева според от модификацията, като един народен представител би бил в тежък спор на ползи, в случай че употребява фирмен автомобил, та и няма право на бизнес, т.е. би следвало да не може да си приспадне налога добавена стойност. Горната стойност съвсем приближава цената на новия високопроходим Мерцедес на различен млад червен народен представител – Стефчо Бурджев, който също описахме.

Тук, изключително по закон, а Божанков се води правист, не минава номерът с подарък от баща или мама, тъй като въпреки всичко приказваме за човек на повече от 30 години, депутат, а заради това нямащ право да получава блага над избрана стойност.
Интересно е, че след акция, в която се чака доста да са се изръсили – в тази ситуация с алените, чиято дотация е напълно незначителна и не стига за четвърт акция, това важи в още по-голяма степен, Божанков си подарява точно такава играчка.

Още по-забавното е, че дребничък и прекомерно младеж, който живее най-вече в София, само че и родното му място Горна Оряховица въпреки всичко е град, си е избрал този толкоз огромен на фона на скромния му пердах и толкоз селскостопански по предопределение автомобил.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР