С нов български сериал NOVA ще изненада зрителите още в

...
С нов български сериал NOVA ще изненада зрителите още в
Коментари Харесай

Полицаите от края на града е най-новият български сериал на NOVA

С нов български сериал NOVA ще изненада феновете още при започване на идната година. Първата полицейска комедия у нас " Полицаите от края на града " стартира през януари с обещанието за доста развлечение за цялото семейство.
 
Това е следващата родна продукция, с която NOVA затвърждава поддръжката си за българските филми и упоритостта да продължи да вкарва и развива нови за страната формати.
 
" Полицаите от края на града " ще събере за първи път на едно място някои от най-популярните и обичани български комедийни артисти, измежду които са Герасим Георгиев-Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка . Заедно с одобрените лица, ще забележим и нови обещаващи гении, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специфичното присъединяване на емблематичните звезди Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков . Продуцент на сериала е Global Films.
 


" Това е една доста близка до нас занимателна полицейска история, която ще събере пред екрана разнообразни генерации. Всички се майтапим с тематиката, има стотици вицове за полицията, обичаме полицейските комедии. В " Полицаите от края на града " има всичко от живота - служебни несгоди, неуместни обстановки, другарство, обич,  разказани по занимателен метод. Удоволствие е да работя с тези артисти и с този екип, на които имам цялостно доверие, и имам вяра, че ще се получи страховит сериал ", показа усещанията си от старта на фотосите продуцентът Магърдич Халваджиян в " Събуди се ".
 
Сериалът е креативна акомодация на хитовата испанска поредност " Los hombres de Paco " , която оживява в българската действителност.
 
Сюжетът ще придвижи феновете в живота и работата на група злощастни служители на реда, които основават доста повече проблеми вместо да оферират решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на определяне на мирното общуване в квартала, каквато е главната им задача.
 


" Всеки развъртян ефирен пазар предлага на феновете полицейска комедия и като водач в сектора взехме решение да допълним този нов за страната ни род към българските сериали ", разяснява Вики Политова, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.
 
" NOVA е единствената медия, която единствено в границите на тази година снима три нови български сериала и четвърти сезон на хитовата продукция " Откраднат живот ". Паралелно с това медийната група e копродуцент и на пет огромни родни кино ленти. Общо над 400 са българските артисти, участващи в сериалите, повече от 150 са звездите във филмите, които доближават до феновете с поддръжката на NOVA. Медийната група продължава и реализацията на уебсериали във Vbox7.com ", добавя Политова
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР