С нов албум Влади Ампов-Графа ще бележи големия финал на

...
С нов албум Влади Ампов-Графа ще бележи големия финал на
Коментари Харесай

Графа Изпраща “гласът На България” С Албум

С нов албум Влади Ампов-Графа ще бележи огромния край на шоуто „ Гласът на България “ на 9 юни. Проектът се споделя „ Страничен наблюдаващ “ и ще излезе ден след края на музикалната конкуренция.

Албумът включва както към този момент познати части, като „ Огън “ и „ Надежда “, по този начин и нови песни. Предстои да разберем дали продуцентът е привлякъл в записите и някой от финалистите в тима си.

Към полуфиналите в “Гласът на Българя “ Графа продължава с Атанас Кателиев и Галина Красимирова.

„ Освен изключителни гласове, те са и бойци на сцената. Галина се унищожава от терзание зад кулисите, само че сега, в който запее, всичко това изчезва и не й проличава. Има супер устойчиво наличие “, показа Влади. Той поздрави и Атанас Кателиев за упоритата работа върху театралното си държание.

Стругарят от Варна избухна на четвъртфиналите с филмово-джази осъществяване, в което с изключение на от цялостен взвод балерини, той бе подсилен и от ретро автомобил.

„ Отигравам всеки жест у дома, постаравам се оптимално да раздвижа наличието си пред аудитория “, показа момчето, което с изключение на като инженер в фамилната работилница на татко си, изкарва прехрната си и като преподавател по роботика.

Галина Красимирова призна, че шоуто е почнало да гъделичка самочувствието й на реализатор.

„ От толкоз време пея, че за мен си беше табиет и не се възприемах като нещо извънредно. Бях сигурна, че Атанас ще продължи напред, а Ивана напряко я бях прегърнала и към този момент й шепнех „ Честито! “. Невероятно е, че феновете ми дадоха късмет! “, сподели самотната майка от Сливен.

По време на четвъртфиналите зрителският избор раздели Графа с Ивана Муцкова – момичето с македоно-арменска кръв, което пя на португалски, френски и британски в предаването, написа Монитор.

На полуфиналите на 2 юни Иван Лечев ще играе за победа с Николай Воденичаров-Никеца и Ива Георгиева. В тима на Камелия сили ще мерят Тино Хаджиев и Мария Величкова, а Михаела Филева ще посгене към короната с Надежда Александрова и Христиан Ненов. Всички доходи от гласуването на феновете ще бъдат дарени за възобновяване на опожарените подиуми на Националния студентски дом в София.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР