С носталгия си спомняме времената, в които като малки по

...
С носталгия си спомняме времената, в които като малки по
Коментари Харесай

Комплекс „Фемили Гардън“ – Вашият дом в парка


С носталгия си спомняме времената, в които като дребни по през целия ден играехме на открито в квартала. Това поражда и доза страдание, тъй като през днешния ден не можем умерено да пуснем нашите деца да се забавляват пред блока, без да се тормозим за тяхната сигурност.

За благополучие решение може да бъде открито и децата да играят нехайно на открито в градинки и площадки пред дома им, а родителите да се любуват на спокойствието си.

Тази идеалистична картина е изцяло допустима с най-новия план на ЯВОР АД - комплекс „ Фемили Гардън “ , намиращ се в необятния център на гр. Варна на ул. Орех. Комплексът ще разполага с величествен парк от 10 дка , в който няма паркоместа и пътища за коли, a зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детски площадки, зонирани по възраст, открита спортна площадка, оборудвана с фитнес уреди, полянки и алпинеуми.



Поддръжката на парка и всички зелени площи ще се реализира против символичните на годишна база – 90 лева за едностайните и двустайните жилища и 110 лева за тристайните и четиристайните. Този размер на таксата ще бъде закрепен за петгодишен интервал и посочен в предварителните контракти.

Локацията на „ Фемили Гардън “ предлага комфортен и бърз достъп пешком до два от най-големите мола в града; хранителни магазини и супермаркети; образователни заведения – детски градини, учебни заведения и университети; стадион и медицински центрове. Не на последно място комплексът ще бъде добре обвързван и с останалите елементи на града посредством автобусни линии 7, 15, 20, 118А и 209 на градския превоз, както и тролейбуси с номера 82 и 88. Удобният превоз дружно с централната локация вършат „ Фемили гардън “ извънредно отзивчиво място за живеене в град Варна.

Общата разгъната повърхност на комплекса е 33 000 кв. м, ситуирани в дворно място от 23 дка, със стъпка на застрояване 4 200 кв. м. Сградите са три и са разположени в краищата на имота, като най-малкото разстояние сред тях е 50 м.



Основната постройка се състои от 5 секции, втората – от една, а третата – от т ри. Проектирането и стартирането на продажбите на секциите в комплекса се реализира в два стадия: първи стадий: секции Явор, Бреза, Чинар, Топола, Акация и Магнолия (през август 2019 г.) и втори стадий: секции Кипарис, Кедър и Ела (през пролетта на 2020 г.).

Стартирането на продажбите на комплекса през август на 2019 година провокира голям интерес, като все още са продадени 85% от жилищата в проектираните секции .

Голяма част от наличните 55 свободни жилища са с удобно югоизточно ревю и удобни пространства. На разположение са преференциални оферти за двустайни жилища от 40 500 евро, тристайни от 53 300 евро и четиристайни от 66 600 евро.



Партерите на секциите Кедър, Кипарис и Ела , както и втория етаж на Ела са планувани за търговски и офис пространства . Тези площи, към момента не са продадени и са подобаващи за детска занималня, аптека, просторна и съвременна фитнес зала, кафе-сладкарница и други Партерните пространства се оферират на цени по 700 евро без Данък добавена стойност на кв. м. за пространства над 100 кв. м. и по 800 евро без Данък добавена стойност на кв. м. за пространства под 100 кв. м. Търговските площи на втория етаж на секция Ела ще се оферират на цени от 600 евро без Данък добавена стойност на кв. м. без значение от площта. Закупените пространства ще бъдат напълно проектирани съгласно бизнес потребностите на клиентите.

Комплексът е част от портфолиото на капиталова компания ЯВОР АД , която към този момент 15 години стои твърдо на пазара за недвижими парцели с безукорен престиж и известност. Всички осъществени и сегашни планове на компанията се отличават с качество, жанр, уютна визия, функционалност и отлична локация.

Информация за комплекс „ Фемили Гардън “ и други планове на ЯВОР АД може да получите в офиса на отдел „ Продажби “ на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “), на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията http://www.yavorad.com .

 

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР