С нито една партия в парламента, освен с Възраждане, не

...
С нито една партия в парламента, освен с Възраждане, не
Коментари Харесай

Георги Ганев: Разговорите с ДПС бяха единствено за конституционната реформа

С нито една партия в Народното събрание, с изключение на с " Възраждане ", не се получават 160 депутати за конституционна промяна. Получават се с Движение за права и свободи. С нея диалозите са били само по нея.

Това сподели депутатът от ПП-ДБ Георги Ганев пред Нова телевизия.

Запитан кой ще замести Мария Габриел като министър на външните работи, когато тя стане министър председател, сподели: Не знам и аз. Вероятно юристите ни са измислили някакъв вид.

Не би трябвало да се съмняваме във опцията на Асен Василев да се оправи с еврофондовете. Там работата е екипна, сигурен съм и, че господин Пеканов би дал съвет какво да се поеме незабавно, с цел да тръгне работата, разяснява Ганев.

Държавният бюджет е по-голям от еврофондовете, добави той.

Има съществени учредения да се счита, че прокуратурата прави интензивно мероприятие. Не, че господин Борисов няма неща в предишното си, само че както самият той уточни - две години бе без имунитет и в този момент прокуратурата внезапно се сети, че може да се свърши работа. В момента това им предпочитание не търси правдивост, а се пробва да се намеси в политиката. Затова и политиците ще създадат анкетната комисия, с цел да видят дали тя си е свършила работата, сподели още Ганев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР