С нищо не сме провокирали вицепремиера. Ние работим от 10

...
С нищо не сме провокирали вицепремиера. Ние работим от 10
Коментари Харесай

Собственик на заведение в Слънчев бряг: Кой ще поеме отговорност за загубите ни?

С нищо не сме предизвикали вицепремиера. Ние работим от 10 години и сме на 100% законни, досега нямаме нито един формиран акт. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Веселин Борисов, притежател на "Бедрум ", във връзка среднощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в Слънчев бряг.

Нарушаването на нощната тишина е едно доста нереално разбиране. Не това е казусът. Беше ни декларирано, че нямаме право да работим след 00.00 часа, което по никакъв метод не е правно издържано. Ще потвърдим в съда, че имаме право да работим след среднощ, само че по-късно ще попитаме кой ще поеме отговорност за загубите ни, които напълно не са дребни, уточни Борисов.

Според представител на другото заведение, обект на акция – "Оксижен " институциите е трябвало да излязат напролет и да кажат, че полиитката в туризма се трансформира, ще се търси тишина, с цел да се избегне сегашната ескалация на напрежение.

Някой с всички сили се стреми да изгони и дребното хора, които са избрали да оставят парите си в българската стопанска система и ги подтиква да оставят, съобщи ръководителят на Съюза на притежателите - Слънчев бряг Елена Иванова. По-малко значителното се извежда пред значителното - ние имаме да вземем за пример големи проблеми с инфраструктурата, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР