С невероятно представяне на последния четвърти пост на Йоханес Тингнес

...
С невероятно представяне на последния четвърти пост на Йоханес Тингнес
Коментари Харесай

Йоханес Бьо неудържим и в щафетата, донесе първото място на Норвегия

С необикновено показване на последния четвърти пост на Йоханес Тингнес Бьо Норвегия изпревари Германия и завоюва щафетата на 4х7,5 километра от Световната купа по биатлон в австрийския зимен център Хохфилцен. Бьо изоставаше с близо 15 секунди от Бенедикт Дол след последната осма пукотевица, само че с изключителна последна обиколка освен го настигна, само че и го задмина на финалната права.

Тимът на Норвегия, който завъртя и една наказателна обиколка, завоюва с време от 1 час, 14 минути и 44.2 секунди, а навръх 2 секунди закъснение приключи тимът на Германия. Третото място остана за Франция, на 51.9 секунди, също с една накзателна обиколка. След това се подредиха съставите на Канада, Чехия и Русия.

България в състав Красимир Анев, Антон Синапов, Димитър Герджиков и Владимир Илиев приключи на 17-о място с 1 наказателна обиколка, 12 спомагателни патрона и пасив от 4:43.5 минути. Състезанието стартира добре за отбора ни, който след първата пукотевица се движеше на трето място, само че последователно започнаха да се натрупат неточности в стрелбата, което докара и до проваляне в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР