С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата

...
С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата
Коментари Харесай

Лили Иванова покори сърцата на публиката в Ловеч

С невероятния си гений и сила Лили Иванова покори сърцата на ловчалии. За следващ път примата на българската поп музика потвърди класа, обаятелност  и емоционалност, които извършиха залата на Драматичния спектакъл в Ловеч . С огромен триумф мина четвъртият концерт от националното турне на звездата и бенда й. Билетите за него бяха разпродадени единствено за часове и по тази причина беше оповестена още една дата – 27 юни , за която също местата са изкупени.

Вълнението и обичта към Лили Иванова се виждаше в очите на дребни и огромни още преди примата на българската сцена да излезе довечера на сцената. Част от публиката споделиха пред Българска телеграфна агенция, че за пръв път идват на неин концерт, като за тях е сбъдната фантазия.
 Българска телеграфна агенция
„ Искам да видя силата й, да се насладя на гласа й, с който моето потомство е израснало. Лили Иванова е единствена “, показа Румяна Вълчева от Ловеч.
Други нейни фенове за следващ път се срещат с обичаната си певица.

„ Неповторима, неповторима, за нас е всичко. Не сме пропущали неин концерт в Ловеч “, сподели Румяна Георгиева.
 Българска телеграфна агенция
Музикалният възпитател Юлиана Близнакова я дефинира като „ легенда, прелестен човек и реализатор, предан на това, което може да прави най-добре, икона, исполин на българската поп музика “.

Според 21-годишната Дона Колева Лили Иванова за българите е най-хубавата певица, незабравима и безконечна. Публиката не скри своите страсти и неспокойствие при типа на обичаната певица, като я посрещна на крайници и с овации. Тя подари феновете си със своите песни, изпълнени от душа и с любов.
 Българска телеграфна агенция
Възхищение и страсти провокираха новите части на примата, която омайност присъстващите с огромния си глас, театрално наличие, само че и с грациозен тоалет. Познатите на генерации българи песни като: „ Детелини “, „ За тебе бях “, „ Щурче “, „ Панаири “ и още емблематични шлагери провокираха същински възторг измежду публиката, която не спря да приветства и пее с примата.

На няколко пъти тя беше извикана на бис от феновете й, които не желаеха да се разделят с нея.

На сцената с Лили бяха музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР