С нетрадиционна покана да присъства на абитуриентския им бал учениците

...
С нетрадиционна покана да присъства на абитуриентския им бал учениците
Коментари Харесай

XII Г поканиха класния си на бал на Колежа

С нетрадиционна покана да участва на абитуриентския им бал учениците от XII Г клас от Професионалната гимназия по битова техника (ПГБТ) изненадаха на стадион „ Христо Ботев “ своя класен началник инж. Васил Давчев.

Момчетата използваха полувремето на мача сред домакините от Колежа и противника им от СФК „ Етър Велико Търново “, с цел да осъществят своя план. Дикторът на стадиона прочете пред всички поканата на XII Г клас, таблото на стадиона светна със същия надпис, а с цел да бъде изненадата цялостна – зрелостниците опънаха и транспарант. На него нямаше алтернатива за отвод. Вместо това инж. Давчев трябваше да избере сред два разновидността – „ да “ и „ естествено “.

„ Изобщо не чаках такава изненада. Обърнах се и видях транспаранта. Дадоха ми спрей да отбележа своя отговор и естествено, че одобрих “, изясни класният началник. По думите му, когато учениците са го поканили да отиде на мача, са му споделили, че желаят като за последно целият клас да направи нещо дружно. Да бъдат всички дружно на стадиона, с цел да поддържат обичания си тим „ Ботев “ (Пловдив). Инж. Давчев се съгласил без въобще да подозира каква изненада му готвят неговите възпитаници. „ Ще се върви на бал “, заключи той след успеха на Ботев над Етър с 2 на 0.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР