С неочаквана рокада се събудиха зрителите на сутрешния блок на

...
С неочаквана рокада се събудиха зрителите на сутрешния блок на
Коментари Харесай

Рокада в bTV, ето я новата водеща на сутрешния блок

С непредвидена рокада се разсъниха феновете на утринния блок на bTV. Вместо обичайно да ги поздрави водещият Златимир Йочев, на екрана се появи брюнетката Ванина Недкова. Облечена в тъмносиня рокля без ръкави и до коляното, тя стартира да афишира събитията от миналата нощ.

" Аз съм Ванина Недкова и в идващите две седмици ще бъдем дружно от 7 ч. И вие, и ние ще имаме късмет да поспим. А по-късно събираме всички настоящи и забавни събития в страната. Днес това направихме за вас с продуцента Васил Детелинов ", сподели Недкова при започване на предаването.

Накрая разгласи, че в идващите две седмици тя ще води утринния блок на bTV.

Освен рокадата на водещите утринния блок има още една сериозна смяна. Вместо в 6,00, от през днешния ден той започва от 7 ч. Много е евентуално това да продължи през цялото лято.

Новият начален час лишава феновете от нещо, което бяха привикнали да гледат от 6 до 7 ч. Тогава водещият, както и дежурните за деня на прогнозата за времето, емисията вести и спорта сядаха в самобитен панел и обсъждаха любопитни и настоящи тематики.

От bTV по-рано бяха оповестили за рокадата и че настоящите им излъчвания минават в лятна скица.

" От началото на юли месец публицистичните излъчвания на bTV минават в лятна скица на лъчение. От 3 юли утринният блок на bTV " Тази заран “ ще стартира в 07:00 часа.

Водещият Златимир Йочев ще продължи да показва всеки работен ден най-актуалните тематики и посетители от обществено-политическия живот на страната и света. За интервал от две седмици през юли (3 – 14 юли) и две през август (7 – 18 август), негови заместници ще бъдат публицистите Ванина Недкова и Росен Цветков ", оповестиха от медията.

През цялото лято утринният уикенд блок " Тази събота и неделя “ ще обобщава за феновете горещите тематики и събития от седмицата. От 1 юли той ще се излъчва от 08:00 до 11:00 часа, а през август месец - от 08:00 до 10:00 часа. През юли месец политематичното предаване ще бъде водено от Мария Цънцарова, Жени Марчева, Кристина Газиева, а през август – от Веселина Петракиева, Радиана Божикова и Румен Скрински, напомня " Блиц ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР