С нелегитимните си едностранни санкции Европейският съюз упорито продължава да

...
С нелегитимните си едностранни санкции Европейският съюз упорито продължава да
Коментари Харесай

Русия: Поредните санкции на ЕС ще са пагубни за глобалната икономика

С нелегитимните си едностранни наказания Европейският съюз настойчиво продължава да се забива в задънена улица, а съответните ограничения довеждат до пагубни последствия за световната стопанска система и сигурност. Това се споделя в публикувано през вчерашния ден изказване на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представено от ТАСС.

" На 21 юли Съветът на Европейски Съюз разгласи разширението на нелегитимните едностранни ограничаващи ограничения във връзка с Русия. С това Евросъюзът настойчиво продължава да се забива в задънена улица. На фона на очевидната безперспективност и повърхностност на дългогодишната политика на напън против Русия стават все по-явни пагубните последствия на европейските санкционни извършения за разнообразни детайли на световната стопанска система и сигурност, в това число и на страните членки на Евросъюза ", означи говорителката, представена от Българска телеграфна агенция.

" Наред с пандемията от КОВИД-19 съществена причина за растежа на цените на селскостопанската продукция и въглеводородите е недалновидната икономическа и енергийна политика на Запада. За изостряне на обстановката способстват антируските ограничения на Европейски Съюз, намерено преследващи задачата за подкопаване на външноикономическата активност на нашата страна, в това число в селскостопанския бранш ", сподели Захарова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР