С негова помощ можете да узнаете какво ще ви донесе

...
С негова помощ можете да узнаете какво ще ви донесе
Коментари Харесай

Вижте какъв ще бъде утрешния ден с това лесно гадание!

С негова помощ можете да узнаете какво ще ви донесе той. За задачата би трябвало да извършите някои елементарни калкулации

 Например сте родени на 11.03.1991 година и желаете да узнаете какъв ще бъде 22.01.2018 година Съберете цифрите на датата си на раждане: 1+1+0+3+1+9+9+1 = 25 = 2 + 5 = 7.

След това съберете цифрите на деня, който ви интересува: 2+2+0+1+2+0+1+8 = 16 = 1+6 = 7.

После съберете двете цифри:7 + 7 = 14 = 1 + 4 = 5. Открийте полученото число в приведените разновидности на отговори и ще узнаете какво ви чака в този ден.

1 – Действайте! Това е ден на решителни дейности, освен това толкоз сполучлив, че ще можете да решите всеки проблем. Уверено започвайте нови каузи!

2 – Планирайте! Но не бързайте, а добре обмислете решението на проблемите си. Това е ден на възходи и падения. Може да стартира добре и да свърши зле или противоположното.

3 – Благоприятен ден за всевъзможни действия. Всичките ви инициативи ще са сполучливи. Повече възторг!

4 – Приключете незавършените каузи. Можете да се посветите на учене, работа, само че не започвайте нищо доста и значително – всичко ще е на вятъра.

5 – Не изпускайте фортуна! Рискувайте, само че единствено в случай че плануваното има действителна основа. В този ден може да ви споходи дълго чаканият триумф!

6 – Не бързайте. Откажете се от недомислени действия и нови инициативи. Рискът може да се окаже повече от рисков.

7 – Създавайте и съзидавайте! Доведете до дъно започнатото, вслушвайте се в препоръките на другари и близки. Може би щастието ви чака точно в този ден.

8 – Активизирайте се! Съществените и значими въпроси се вземат решение без усложнения. Успехът ще ви съпътства!

9 – Побеждавайте! Денят е удобен за започване на нови каузи. Ден на персонални победи и достижения.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР