С него много спорехме за работата и за живота. Иван,

...
С него много спорехме за работата и за живота. Иван,
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев разказа за последните думи на Иван Ласкин към него

С него доста спорехме за работата и за живота. Иван, какъвто аз го помня, беше доста заслужен и доста интелигентен. Последният път когато говорихме той сподели: С теб съм приятелче, знаеш че постоянно ще съм с теб. Това описа пред Българска национална телевизия артистът Христо Мутафчиев за Иван Ласкин, който умря през вчерашния ден.

"Езикът му донесе доста неприятели, само че той беше заслужен и обективен човек. С Иван се запознахме през 1990 година с плесници. Нещо се скарахме и непосредствено се ошамарихме във фоайето на образователния спектакъл на НАТФИЗ. След това се разбрахме, че и на двамата няма да ни е елементарно да се разберем и просто станахме другари. Това че сме си раздали няколко шамара няма никакво значение ", показа още Мутафчиев.

"Той изигра Ромео когато завършваше, а аз когато бях втора трета година артист. Дори да е играл Ромео, по никакъв метод той не се опита да ми покаже: тези неща ги знам, тези неща ги умея. По никакъв метод не съм усетил злоба и възприятие за съревнование ", разяснява артистът.

"Научих от него, че човек би трябвало да живее почтено като него, Иван беше мъжага, а аз почитам мъжкарите ", приключи Христо Мутафчиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР