С негласуването си в зала, Възраждане избраха Делян Пеевски за

...
С негласуването си в зала, Възраждане избраха Делян Пеевски за
Коментари Харесай

Социалисти: Възраждане избраха Пеевски за член на конституционната комисия

" С негласуването си в зала, " Възраждане " избраха Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси в Народното събрание. Ние, от Българска социалистическа партия, гласувахме " срещу ".За следващ път " Възраждане " потвърдиха, че са патерица на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", се споделя в позиция на Българска социалистическа партия.
Скандалното избиране на Пеевски беше коментирано и от депутати от ПГ " Българска социалистическа партия за България ".
" От кардинални съображения нямаше по какъв начин да подкрепим кандидатурата на Пеевски за член на конституционна комисия. Но той си събра задоволително гласове от ГЕРБ, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи. " Възраждане " им направиха една голяма услуга като негласуване и това беше решаващо да се прокара решението ", съобщи проф. Румен Гечев. Според него от три седмици се приказва за конституционни промени без някой да знае какви са те. 
Българска социалистическа партия първа изиска оставката на Иван Гешев, напомни Манол Генов. " Гласуването беше доказателства по какъв начин се се образуват подмолни болшинства, по какъв начин се въртят игрички зад тила на гласоподавателите. С изненада открих, че господин Пеевски преди година и половина е създател на плана за Конституция, импортиран от Движение за права и свободи. Това внушава престижа на конституционалист, само че още не сме видели съответни оферти ", пошегува се Генов.
" Демократична България се върнаха в политиката, акостирайки на брега в Росенец, а в този момент са в една лодка с Пеевски. Дали това не е било някаква режисура? Сега всичко стана ясно и няма потребност повече от мимикрия. Така и по този начин всичко в страната стана на ротационен принцип, дано Христо Иванов и Делян Пеевски да са на ротационен принцип в конституционна комисия. За това, което скърбя е, че в случай че " Възраждане " бяха дали своят вот " срещу ", както гласувахме от " Българска социалистическа партия за България ", това предложение въобще нямаше да мине ", акцентира Борислав Гуцанов. 
Според него в днешната обстановка всички са губещи, тъй като омерзението в обществото е достигнало сериозна точка. 
Гласуването на държавното управление със знаковата поддръжка на двете най-видни лица на Движение за права и свободи напълно ясно очерта картината, уточни Гуцанов. 
Ако Иван Гешев беше изкарал всички тези данни по-рано, доста неща в страната са щели да бъдат разнообразни. " Но въпреки всичко, по-добре да се изкарат късно, в сравнение с в никакъв случай. Не може да се приказва за толкоз нарушавания и корупция и да няма никой осъден. Обществото желае правдивост ", безапелационен е Гуцанов.> > >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР