С недоволство приключи протестът на служителите на затворите с искане

...
С недоволство приключи протестът на служителите на затворите с искане
Коментари Харесай

Високо напрежение! Охраната на Министерски съвет спря надзирателите! Протестиращите: Пренебрежение от най-висше ниво!

С неодобрение завърши митингът на чиновниците на пандизите с искане за почтено възнаграждение, съобщи “Фокус”.

Протестиращите чиновници се пробваха да подават писмо с искане за среща с премиера Бойко Борисов, само че бяха спрени от защитата на Министерски съвет.

Радослав Мартинчев от Синдиката на чиновниците в пандизите в България  съобщи: “Не може по този начин с лека ръка да получаваме неуважение, каквото не заслужаваме, и то от най-висше равнище “.

Преди дни чиновниците в отворено писмо желаеха да се срещнат с премиера Борисов и министъра на правораздаването Цецка Цачева.

На митинга те обявиха, че нямат противоположна връзка, дали това писмо е получено.

“Практиката в общата администрация на Министерски съвет е следната: подава се избран документ, не получаваме ред за деня и часа. След няколко дни би трябвало да си го пожелаваме “, разясни Радослав Мартинчев.

“Не сме уверени, че писмото е стигнало до премиера. То е подадено и до министъра на финансите Владислав Горанов и до Цецка Цачева – нашия шеф, който е част от повода да сме тук “, изясни той.

“Протестите няма да стопират, до момента в който държавното ръководство не се съобрази с волята на чиновниците, които са част от народа, от суверена. Това е позор и срам в европейска България “, акцентира Радослав Мартинчев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР