С най-голяма емоционална нестабилност се отличават представителите на шест знака

...
С най-голяма емоционална нестабилност се отличават представителите на шест знака
Коментари Харесай

Емоционално нестабилните зодии

С най-голяма прочувствена неустойчивост се отличават представителите на шест знака от зодиака. Това разкрива астроложката Анастасия Широкова, цитира я Дарик. Ето кои са те:

Овен

Импулсивността на Овена се изяснява с въздействието на планетата Марс. Тази планета е огнена, бърза, войнствена. Това придава на Овен същия характер и импулсивност. Овенът знае по какъв начин да се оправи с зародил проблем, само че и е уверен, че няма по-добър метод от неговия, а това от време на време му пречи.

Близнаци

Енергията на Близнаците е нестабилна поради планетата Меркурий, която ги ръководи. Заради Меркурий представителите на този знак бързо губят вниманието и постоянството си, разпилявайки се върху всичко, което ги интересува. Ако не се преборят с това, може да изпаднат в меланхолия и нервни рецесии.

Рак

Ракът се ръководи от Луната. Това изяснява нервността и чувствителността на представителите на тази зодия. Астрологът означи, че Луната е най-нестабилната, променлива и капризна планета. Представителите на този знак одобряват нещата по-навътре от останалите и дълго помнят обидите и рецензиите.

Везни

Везните страдат от колебливост, заради което имат неврози, учредени на несъгласията. Широкова изяснява това с обстоятелството, че шефът на знака е метеоритът Хирон. Но неналичието на равновесие прави Везните прочувствено нестабилни.

Скорпион

Когато са засегнати, прочувственото им положение се утежнява. Те са интензивни хора, които също могат да усещат нещата доста надълбоко. И желаят същото равнище на почтеност от околните си.

Риби

Представителите на знака Риби са най-чувствителни към външни трептения. Те са настроени както към близката среда, по този начин и към далечната, в това число и галактическите ритми. Прекарват всичко през себе си. Рибите са интуитивни, чувствителни и мечтателни хора, установи астрологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР