С настъпващото лято и първите слънчеви лъчи, дойде време за

...
С настъпващото лято и първите слънчеви лъчи, дойде време за
Коментари Харесай

Проведе се традиционната кампания за почистване на община Тетевен

С настъпващото лято и първите слънчеви лъчи, пристигна време за обичайното разчистване на община Тетевен. На 5-ти юни – Световен ден на околната среда, чиновници от всички отдели на общинска администрация се включиха в екологичната акция и почистиха разнообразни региони в град Тетевен.
Бяха почистени и окосени речни корита, крайпътни пространства, места за отмора и отдих, детски площадки, монументи, градинки и други Сред тях бяха детска площадка на улица " Ключ “, сервитути и прилежащи общински терени към републикански път III – 358, квартал „ Пладнището “, общински терен „ Четпром “ и тротоари двустранно към републикански път III – 358, сектор от „ Четпром “ до мост за " Воловиите “ и разчистване на прораснали шубраци в парапет, треви по тротоара, наноси от тиня и пясък до бордюри.
Почистени бяха и общинските терени и прилежащи площи двустранно, пътят към квартал " Пеновото “ и детската площадка, стъпалата към болничното заведение, както и стълбите към църквата,,Всех Святих “. През миналата седмица бяха окосени и почистени и стъпалата за гробищния парк и дворното място на манастир " Свети Илия “ в Тетевен.
„ Нека не забравяме, че наш дом не са единствено жилищата ни, само че и всичко, което ни заобикаля и виждаме всекидневно. Да създадем нашия град по-чист е един от най-лесните способи да покажем, че не сме безразлични към бъдещето му “, приканват от община Тетевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР