С настъпващия дъждовен сезон, за доста родители е предизвикателство да

...
С настъпващия дъждовен сезон, за доста родители е предизвикателство да
Коментари Харесай

Увлекателни домашни игри за вас и вашите малки деца

С настъпващия дъждовен сезон, за много родители е предизвикателство да забавляват дребните дечица, поради че разходката в парка отпада, когато духа и вали из ведро. Има разновидности за игри, които са забавни и разбираеми даже и за 3-4 годишни деца, а ще бъдат радостни и за вас. Предлагаме ви няколко разновидността за бордови игри, с които да разнообразите детето си в дъждовната събота:

В книжарниците може да намерите разнообразни разновидности на игри на асоциации, като има и напълно улеснени разновидности, подобаващи и за 5 + години. Това е тип бордова игра с пионки, зарче и карти, като задачата е да нарисувате, опишете с мимики или разкажете каква карта ви се е паднала, а останалите играчи би трябвало да познаят. Със сигурност с дребните и техните описания ще падне страхотна веселба!

Популярната игра на карти от нашето детство към момента може да се откри в съвсем всяка книжарница на цена от 1 лев и ще забавлява и напълно дребни дечица. Подходяща е за деца над 3 годинки даже, като може да се получи и супер фамилна игра с надхитряване и за родителите.

Навярно най-популярната бордова игра в Света, която е обичана на дребни и огромни. Съществува и банален вид, подобаващ за деца даже на 4 години. Играта е забавна и за възрастните, тъй като са непокътнати главните правила за пазаруване на квартали, влизане в пандиза и изтегляне на карти ШАНС.

Тези три игри доста постоянно могат да се намерят на всички места и всекидневно се продават дружно, по този начин имате няколко занимателни игри на разположение. Като цяло са по-интересни за 6-7 годишни деца, тъй като може да се развива и постепенно процеса на играта, само че и има и по-мънички, които им се радват.

Тази игра можете и сами да я извършите като разпечатате разнообразни картинки на животни. След това всеки състезател поставя картата на челото си, тъй че той да не вижда картинката и стартира да задава въпроси, чиито отговори могат да бъдат с " Да " и " Не ", с цел да разпознае кое е животното, по отношение на отговорите на останалите играчи. След приключване на 1 минута време губи 1 точка, в случай че не е познал или печели 1 точка, в случай че е съумял. Който пръв доближи 10 точки - печели играта. Може да разпечатате разнообразни картинки - растения, предмети, животни. В книжарниците има и подготвена бордова игра от този вид.

В магазините за детски играчки има стотици разновидности за такива занимателни игри, които ще ви донесат доста забавление и смях в дъждовните дни. Впрочем, те са и чудесна концепция за подарък за детски рожден ден!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР