С настъпването на топлите месеци в годината идва и мечтаната

...
С настъпването на топлите месеци в годината идва и мечтаната
Коментари Харесай

Все още ли мечтаете за перфектния летен тен?

С настъпването на топлите месеци в годината идва и мечтаната за всяка Edna от нас съвършена отмора, включваща морския бриз, топлото погалване на слънчевите лъчи под звуците на гларуси и разбиващи се в скалите талази.

С идилията за лятна отмора идва и фантазията на всяка дама за съвършен загар, който е виждала единствено по фотосите на кино и музикални звезди.

А този загар всяка година е химеричен и кара дамите да се впускат в дълго търсене на съвършената формула за топъл шоколадов загар, който да ги трансформира в същински морски феи.

Решихме да ви предложим една прелестна формула, с помощта на която освен ще имате съвършения летен тен, само че и кожата ви ще е хидратирана и предпазена от изгаряне.

Продуктите на VZK съдържат деликатно подбрани съставки, които защищават от нежелани слънчеви петна и в същото време подхранват мекотата и съвършенството на кожата.

За по-светлите дами, които имат потребност от по-голяма отбрана предлагаме:

Слънцезащитния крем VZK с SPF 50

Опаковката е 200 мл, изцяло задоволителни за дълга лятна отмора. Съдържа филтри, които ще предпазят кожата ви от нездравословните UVA и UVB лъчи и понижава риска от алергии, породени от слънцето. Подхранва и тонизира кожата, с цел да й придаде мекост и съвършенство.

VZK Слънцезащитен крем SPF50, 200 мл., ( 9.49 лв*)

 лили Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната му цена е 12,99 лева , тъй че в случай че го вземеш в този момент, спестяваш цели 26% !

За дамите с натурален загар предлагаме:

VZK Слънцезащитен крем SPF30, 200 мл., ( 9.49 лв*)

Продуктът съдържа масло от ший и глицерин, които пазят и подхранват кожата, като в същото време придават мекост и искра. Дозировката на продукта също е 200 мл, изцяло задоволително за дълъг престой под слънчевите лъчи.

Съдържа филтри, които защищават кожата от зачервяване и раздразнение, породени от продължителното излагане на слънце. Предпазва от нездравословните UVA и UVB лъчи и понижава риска от алергии.

 лили Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната му цена е 12,99 лева , тъй че в случай че го вземеш в този момент, спестяваш цели 26% !

Ако към момента не сте намерили съвършената формула за шоколадов загар, изпробвайте продуктите на VZK , сигурно няма да съжалявате.

Ето и линк към уеб страницата, където може да разгледате в детайли всички артикули ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР