С настъпването на пролетта природата се разкрасява и обогатява. Красиви,

...
С настъпването на пролетта природата се разкрасява и обогатява. Красиви,
Коментари Харесай

И мъж се изложи - набра си посадени лалета в парк СНИМКИ

С настъпването на пролетта природата се разкрасява и обогатява. Красиви, пъстри цветове радват жителите на градове и села. В морската ни столица парковете са разцъфнали, посадени са и доста цветя. Една прелестна комбинация от лалета в Морската градина изкуши хора, излезли на разходка. Без никакво безпокойствие мъж е уловен да къса от цветята.

„ Пролетта във Варна няма да е по този начин очарователна без красивите лалета в Морската градина. В първите дни на април те разпукват ярките си цветове и насищат с багри пейзажа. Около 50 хиляди лалета са пръснати на разнообразни места в парка, като може би най-забележителна е цветната симфония в градинките под Пантеона. Различни нюанси се редуват с разнородни сортове и всяко настрана лале грее по собствен метод, обединявайки се с другите в една колоритна обща картина.

Има обаче хора, които вземат решение, че могат да късат цветята. По този метод някои икономисват пари, други пък желаят да пренесат малко от хубостта на Морската градина вкъщи си. Независимо от повода сходно държание е несвоевременно, даже неприемливо. Лалетата, както и всички цветя в града са посадени, с цел да могат жителите да им се радват. Ако всеки вземе единствено по едно цветенце със себе си, още на същия ден няма да е останало нито едно в парка, “ написаха от „ Граждани на квартала “.

Вчера ви разказахме за друго сходно осъществяване. Възрастна дама от Пазарджик спря автомобила си, с цел да набере малко безвъзмездни цветя, засадени в разграничителна тревна плщ сред две платна.

Ето и красивите фрагменти с грозна постъпка:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР