С настъпването на пролетта много от нас сменят зимните си

...
С настъпването на пролетта много от нас сменят зимните си
Коментари Харесай

Фен на River Island обявява обувките Mary Jane за £35 за „перфектната пролетна лятна обувка“

С настъпването на пролетта доста от нас сменят зимните си ботуши с нещо малко по-малко стеснително с наближаването на по-топлите дни, и една фенка на River Island счита, че е намерила най-хубавата пролетно-лятна обувка за сезона: бежовите балетни помпи Mary Jane с шипове.

С цена £35, невероятните равни обувки имат мрежесто покритие, което обкръжава крайници, за разлика от вашата общоприета кожа, което значи, че можете съвсем да видите краката, без те да бъдат изложени на детайлите. Подсигурени със сребърна тока, помпите, които са любимци на звездата от Loose Women Франки Бридж, наподобяват много сходни на чифт Miu Mius - и се оферират в размери от три до седем.

Що се отнася до това за какво те са „ съвършените “ пролетни обувки, TikTokker Трейси Уайт – инфлуенсър на модата и хубостта – изясни по какъв начин известно време е била на лов за чифт като тези на River Island за £35 и сподели: „ От известно време обикалям основната улица в търсене на съвършения чифт Mary Janes с малко разкрас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР