С настъпването на месец февруари ще настъпи необичайно топло време

...
С настъпването на месец февруари ще настъпи необичайно топло време
Коментари Харесай

Пролетно затопляне през следващата седмица

С настъпването на месец февруари ще настъпи извънредно топло време за този интервал на годината. Вместо снежни стихии, можем да чакаме слънчеви следобеди и високи за месеца температури.
Синоптиците ни дават обещание доста топли последващи 8-10 дни, в които ще можем да се порадваме на пролетно време през февруари.
 Прогноза: COVID-19 ще е единствено в лека форма в детството и без потребност от ваксини Прогноза: COVID-19 ще е единствено в лека форма в детството и без потребност от ваксини
Въз основа на разбор на данните за четири известни на индивида ковид, които предизвикват леки признаци на елементарна простуда, амери...
Очакваните стойности през началото на месеца ще варират от 3-7 градуса заран до 12-16 градуса през най-топлите часове на деня. Температурите ще стартират да се повишават още в понеделник, когато заран ще бъде към 3 градуса, а следобедите ще се радваме на 13-14 градуса. До края на седмицата тези стойности ще се усилят като утринните температури тук-там могат да доближат до 7 градуса, а следобяд до цели 16 градуса.
Необичайното време се дължи на топли въздушни маси от юг, които ще преминат през страната ни и ще ни донесат пролетно време. Насладете му се!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР