С настъпването на 2021 г. година в светските среди се

...
С настъпването на 2021 г. година в светските среди се
Коментари Харесай

Хари Стайлс се среща с актрисата Оливия Уайлд

С настъпването на 2021 година година в светските среди се заприказва за нова световна двойка - Хари Стайлс и Оливия Уайлд, оповестява уеб сайтът на сп. "Пийпъл ".

Двадесет и шест годишният Стайлс и с 10 години по-възрастната от него Уайлд са дали мотив да се заприказва за разказ посред им, откакто са били видяни да се държат за ръце на сватбата на собствен другар в Монтесито, Калифорния. По-късно двойката се е отправила към дома на английския артист в Лос Анджелис, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според неназован източник от обкръжението им, представен от изданието, Хари Стайлс и Оливия Уайлд "излизат от няколко седмици ", а на сватбеното празненство са показали обвързаност и са изглеждали доста щастливи.

Стайлс и Уайлд наскоро работиха взаимно над кино лентата "Don't Worry Darling ", в който артистът извършва роля, а актрисата се изявява като режисьор.

Хари Стайлс се прочу като член на момчешката група "Уан дайрекшън ". Изпълнителят дебютира като артист във кино лентата "Дюнкерк " на режисьора Кристофър Нолан, напомня изданието.

Оливия Уайлд е позната с функциите си в телевизионни и кино продукции като "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите ", "Д-р Хаус ", "С цялостна газ ". Преди няколко седмици беше оповестено, че по-рано през 2020 година актрисата се е разделила с дългогодишния си сътрудник, артиста Джейсън Съдейкис, от който има 6-годишен наследник Отис и 4-годишна щерка Дейзи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР