С нашето “не за България и Румъния в Шенген “бръкнахме

...
С нашето “не за България и Румъния в Шенген “бръкнахме
Коментари Харесай

Нехамер: С нашето не за България и Румъния в Шенген бръкнахме в раната на ЕС

С нашето “не " за България и Румъния в Шенген “бръкнахме в раната " на Европейски Съюз, декларира в изявление за ZIB2 канцлерът на Австрия Карл Нехамер. " Той отбрани ограниченията на държавното управление за битка с инфлацията и не изглеждаше впечатлен от обстоятелството, че Австрия продължава да има най-високата инфлация в Западна Европа ", написа австрийската медия във встъплението към изявлението с канцлера. Един от въпросите към него е за ветото на страната за приемането на България и Румъния в Шенген.

“С нашето “не " за влизането на България и Румъния в Шенген направихме доста значим принос, като “бръкнахме в рана " на Европейски Съюз от една страна, като показахме, че Шенген сега не действа, защото 11 от 17-те страни членки правят вътрешнограничен надзор ", счита той.

“Това нашите решения са в интерес на Европейския съюз, тъй като мислим в посока към решение на проблемите. Ние засегнахме казуса, България и Румъния получиха пилотни планове от Европейската комисия, тя ги финансира, с цел да бъдат укрепени външните граници. Ние изискуем това на хората, изискуем го, ние би трябвало да действаме и да се борим против незаконната миграция. Оттогава има придвижване, има прогрес в Пакта леговище и миграция ", декларира Нехамер.

“Ние като партия успяхме да сложим още веднъж на дневен ред темата  за незаконната миграция, да създадем по-видим въпроса с запазване на външната граница и да " качим на лодката " страни като Италия и Франция, защото резултатът зависи от програмата, зависи от това дали можем да дадем верен отговор на хората за европейските провокациите.  Опазването на границите е част от това и Италия, и Франция към този момент сплотяват напъните си с нас ", е декларирал той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР