С Наредбата за приемане на ученици в първи клас в

...
С Наредбата за приемане на ученици в първи клас в
Коментари Харесай

Родители на бъдещи първокласници трябва да уведомят при промяна на адрес

С Наредбата за приемане на възпитаници в първи клас в общинските учебни заведения на територията на община Стара Загора, призната на сесията на общинския съвет на 30 март тази година, се уреждат организацията и редът за банкет на възпитаници - дневна форма на образование в първи клас в общинските учебни заведения, напомнят от пресцентъра на общинската администрация. 
„ Напомняме, че за класиране се взема непрекъснат или сегашен адрес на бъдещия възпитаник. Молим всички родители, които са трансформирали адреса на детето заради изключителното състояние, въведено поради разпространяването на COVID-19, да ни уведомят за това преди отваряне на системата за банкет на 20 май 2020 година ", разяснява Иванка Сотирова, заместник-кмет „ Образование, опазване на здравето и обществени действия “.
Уведомяването за смяна в адрес на предстоящ първокласник ще се прави тна имейл: [email protected] или на телефон 042/614 892. След осъществяване на инспекция при класирането ще се взема поради адреса на детето преди въвеждането на изключителното състояние.
Наредбата за приемане на възпитаници в първи клас в общинските учебни заведения на територията на община Стара Загора и Графикът на дейностите са оповестени в секция „ Образование, опазване на здравето и обществени действия “, раздел „ Училища “, както и в отдел „ Първи клас банкет “ на уеб страницата на Община Стара Загора, където родителите могат да се срещнат с тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР