С напредване на възрастта простатната тъкан се разраства, увеличава обема

...
С напредване на възрастта простатната тъкан се разраства, увеличава обема
Коментари Харесай

Остатъчната урина влошава функционирането на уринарната система

С придвижване на възрастта простатната тъкан се разраства, усилва размера на жлезата и стартира да притиска прилежащите й органи - пикочен канал и мехур. Това нарушава както тяхната анатомия, по този начин и действието им. От смяната пикочният мехур не съумява да освободи изцяло събралата се в него урина и стартира да задържа така наречен остатъчна урина. Последствията най-често са формиране на камъни, възпаления и инфекции, които като се изключи че се популяризират в уринарния тракт до бъбреците, попречват и естественото уриниране.

Н еприятните чувства за мъжа стартират при съществуване на остатъчна урина над 50 куб. см, а с увеличение на количеството й получават по-изразена тежест:
засилена позивност - чести визити в тоалетната, обособяване на дребни количества урина, възприятие за донякъде изпразнен мехур и нов позив; при липса на нощни ставания на сутринта уринирането е с сложен старт; струята изтънява и пада отвесно без да разказва дъга; невъзможност за задържане на урината - тя изтича непринудено на капки; невъзможност за уриниране, налагащо слагане на катетър.
с , в София, Варна и Стара Загора се оправя с уринарните нарушавания и връща пълноценния живот на мъжа за един ден. Самата намеса, съгласно размера на простатната жлеза, протича в границите на 1-2 часа. Тулиум 200 вата е първокласна лазерна система с водещи мощ и точност и надлежно - качество на резултата. Сравнена с други лазери, тя е най-съвременното откритие, комбинира техните преимущества и ги надгражда софтуерно. А екипът на ЛЕЙЗЪР МЕД е с най-висока подготвеност у нас. Тяхната умелост се основава на хилядите извършени интервенции при всекидневен режим на работа.

В   се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

 

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:
НОВО   отстраняват болк и и схващания трайно
Методът бързо и неоперативно отстранява болки без значение от степента и местоположението им. С термина shockwave (ударна вълна) се отбелязват механичните импулси, които при постигане до тъканите се усещат като вълна. Въздействието им провокира локално загряване и ускорява притока на кръв, което подкрепя пълноценното хранене на тъканите, техния метаболизъм и регенерация. След процедурата се освобождават биохимични субстанции в организма, които подкрепят естествените му оздравителни процеси.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР