С напредък по доста голяма част от спорните въпроси приключи

...
С напредък по доста голяма част от спорните въпроси приключи
Коментари Харесай

ИТН и БСП се сближили в навечерието на мандата

С прогрес по много огромна част от противоречивите въпроси завърши срещата на „ ИТН “ и Българска социалистическа партия в Народното събрание. Тепърва обаче Националният съвет на социалистите ще би трябвало да каже дали те ще дадат поддръжката си за държавното управление на Пламен Николов.

„ Доста огромна част от нещата, по които имаме бележки, са изчистени “, акцентира Христо Проданов от левицата. Той изясни, че Българска социалистическа партия желаят публицистични промени и остава отворен въпросът за официализирането на съдействието с Има Такъв Народ.

„ Искам да изразя своето удовлетворение, че успяхме да реализираме сплотяване по съвсем всички въпроси, които представляваха усложнения. Предстои да намерим политическите измерения по какъв начин ще се случи тъкмо – към момента не сме го обсъждали на парламентарна група “, сподели и номинираният за министър председател Пламен Николов.

Той има да разисква с сътрудниците си и друга значима тематика – кой ще стане правосъден министър след отказването на Момчил Иванов. Има ли авариен вид? „ Търсим го още (...) Човекът реши, че подобен вид гласност не му е нужна “, прям беше Николов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР