С напълно обновен физкултурен салон посреща патронния си празник 7

...
С напълно обновен физкултурен салон посреща патронния си празник 7
Коментари Харесай

Казанлъшко училище посреща патронния си празник с обновен салон

С изцяло освежен физкултурен салон посреща патронния си празник 7 декември казанлъшкото главно учебно заведение “Никола Йонков Вапцаров”. Ремонтът на салона в образователното заведение е първият осъществен от плануваните от община Казанлък усъвършенствания и поправки на учебните спортни терени,след като са актуализирани постройките на учебните заведения на територията на общината.
Ремонтираното учебно оборудване през вчерашния ден беше намерено от кмета на Казанлък Галина Стоянова.
Училище „ Никола Вапцаров “ е учебно заведение с одобрен престиж в Града на розите, което е пионер в профилираното образование в региона на изкуствата с първите паралелки по музика, изобразително изкуство и спортни танци. Преди седмици е получило висока оценка от Регионалното ръководство на образованието - Стара Загора по време на инспекция на целодневната организация на образователния развой.
Тържествата във връзка 109-ата годишнина от рождението на патрона им Никола Вапцаров ще продължат четири дни. В актуализирания физкултурен салон ще бъдат показани извънкласните действия по типове спорт - спортни танци, лека атлетика, футбол, волейбол и баскетбол.
Децата ще четат стихотворения, ще рисуват и приготвят материали за патрона си за всяка класна стая. Всички начинания за патронния празник са подчинени на концепцията, че с цел да градиш бъдещето, би трябвало да познаваш историята, да цениш традициите и да можеш доста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР