С напълно нова визия ще бъде елхата в Димитровград тази

...
С напълно нова визия ще бъде елхата в Димитровград тази
Коментари Харесай

Живата елха в Димитровград грейва с нова визия за Коледа

С изцяло нова визия ще бъде елхата в Димитровград тази година. Най-голямото живо коледно дърво в Европа, което се намира на площада до Общината, ще грейне публично в събота вечерта на 4 декември. Това оповестиха от общинската администрация.

За празничната декорация на елхата са употребявани 60 нови светещи топки, 30 светещи капки, над 120 метра блицове и близо 3000 метра светещи низове.

Традиционно със запалване светлините на елхата, община Димитровград включва и цялото коледно осветяване в града. Повече от месец лишава профилактиката и работата по отремонтирането на коледната декорация в Димитровград. Преглежда се всеки орнамент, а изгорелите се подменят с нови. Прецизната работа е трудоемка, само че крайният резултат радва както димитровградчани по този начин и гостите на града.

И тази година на двата огромни шадравана - пред Съдебната палата и на кръговото до новата автогара, са поставени красиви светещи фигури.

Атрактивно светещо влакче пък добавя празничната декорация пред спортната зала " Младост ". Другите две съществени кръстовища също ще греят в коледно въодушевление. С чисто нови фигури тази година ще бъде бул. " Димитър Благоев ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР