С надписи Смърт на фашизма“, Нацисти по улиците“ и емблемата

...
С надписи Смърт на фашизма“, Нацисти по улиците“ и емблемата
Коментари Харесай

Вандали обезобразиха клуба на ВМРО в Пловдив

С надписи „ Смърт на фашизма “, „ Нацисти по улиците “ и емблемата на антифашистката агитация осъмна клубът на войводите в града под тепетата тази заран. Причината за наглото действие към този момент е незнайна.

Припомняме, че пловдивската организация на Вътрешна македонска революционна организация беше извънредно дейна и поредна в своите протестни дейности против поредност от провокации на ЛГБТИ общността в града, обвързвана с деянията към „ Пловдив – културна столица на Европа “. Общинските съветници дори желаеха оставката на артистичния шеф на „ Пловдив 2019 “ Светлана Куюмджиева поради това, че тя поддържа планове, които са в цялостно несъгласие с християнските и българските полезности. В рамките на наситената стратегия от културни събития в града бяха прокарани и нападателни, провокативни фотоизложби и флашмобове с открита джендър агитация.





Очевидно другата причина за „ арт инсталацията “ върху централата на Вътрешна македонска революционна организация е проведеният Български марш, отдаден на 100 години от подписването на мракобесния за страната ни Ньойски контракт. Такива факелни шествия бяха извършени в цялата страна и те са обичайни за Организацията от възобновяване ѝ през 90-те години. Държим да подчертаем, че тези събития са мирни и не престават духа на спонтанното шествие, провело се през далечната 1919 година в София, което е провокирано от ненужното и грубо разпокъсване на Майка България след Първата международна война.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме изрично срещу сходни насилствени демонстрации, призоваващи към гибел и принуждение. Вандалският акт е индикативен кой е носителят на езика на омразата и кой до каква степен е податлив да стигне в отбрана на концепциите, които изповядва.

Каквато и да е повода, довела до тази показност на нашите съперници, ние няма да спрем да отстояваме националните идеали, фамилните полезности и християнски обичаи.

„ Антифа “ придвижването е знак на ляво-либералния фашизъм, изповядван от така наречен съвременни десни, зелени, марксисти и всевъзможни други кръгове, които вършат непрестанни опити да извратят обичайните полезности на Стария континент. След като през днешния ден тези хора протягат ръка на фасадата на постройка, то на следващия ден най-вероятно ще стартират да трошат стъкла по образеца на Кристалната нощ от 1938 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР