С над 86 млн. лева ще бъдат финансирани проекти за

...
С над 86 млн. лева ще бъдат финансирани проекти за
Коментари Харесай

С 86,7 млн. лв. финансират развитието на дуалната система на обучение у нас

С над 86 млн. лв. ще бъдат финансирани планове за развиване на дуалната система на образование в професионалното обучение и подготвени, в границите на Програма „ Образование “.

Заинтересованите страни могат да подават концепции за реализирането на интегрирани планове до 27 септември . Те би трябвало да включват ограничения в региона на просветителната система, като рационализация на просветителна инфраструктура , образования, стажове и други.

Днес представители Министерството на районното развиване и благоустройството /МРРБ/, Министерството на образованието и науката /МОН/ и Изпълнителна организация „ Програма за обучение “ дадоха на практика насоки за кандидатстването и подробна информация на заинтригуваните страни.

В момента не е належащо претендентите да показват подробни планове , а единствено своите идейни концепции и планове, като следва да попълнят формуляр за това в Информационната система за ръководство и наблюдаване.

Могат да се показват два типа концепции : комбинирани и некомбинирани. Комбинираните, които са взаимни планови хрумвания на разнообразни сътрудници, с разнообразни териториални обхвати и ограничения от разнообразни стратегии ще получат право да бъдат съответни бенефициенти по съответните стратегии и да получат покана да подадат планови оферти за финансиране . Некомбинираните концепции са от един претендент по една стратегия и няма да получат опция да бъдат к онкретни бенефициенти .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР