С над 400 нови знамена Пловдив посреща националния празник 3

...
С над 400 нови знамена Пловдив посреща националния празник 3
Коментари Харесай

С над 400 нови знамена Пловдив посреща националния празник

С над 400 нови флагове Пловдив посреща националния празник 3 март - Ден на Освобождението на България от османско робство, оповестиха от Общината.

Те са инсталирани от екип на общинското дружество „ Чистота “ по електрическите стълбове на шест от входно-изходните артерии на града -  Асеновградско, Кукленско, Карловско, Пещерско, Голямоконарско шосе и надлез „ Скобелева майка “.

Нови знамена се веят също на „ Коматевско шосе “, пред постройката на Общината, до изложбената зала на Главната улица, на площад „ Римски стадион “, моста на Панаира и други знакови места в града.
 Община Пловдив
Броят на националните и пловдивските флагове е разпределен по равно . Осигурени са от Община Пловдив и са направени от Общинското обществено дружество за хора с увреждания.
 Община Пловдив
Обновени са и трибагрениците върху 15-метровите пилони на входовете на града. За първи път огромен трибагреник е инсталиран до Овощарския институт.

Директорът на „ Чистота “ инж. Десислава Георгиева подсети, че по традиция знамената се обновяват два пъти годишно - в навечерието на националния празник 3 март и на 6 септември, когато се празнуват Денят на Съединението и празникът на Пловдив.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР