С над 3 000 000 лева няма да има нито

...
С над 3 000 000 лева няма да има нито
Коментари Харесай

Георги Мараджиев: Няма да има нито един неоправен тротоар в община Стамболийски

С над 3 000 000 лв. няма да има нито един неоправен тротоар, ще има нови улици и нови тротоари. Мечта за всеки гражданин. Третият мандат ще бъде запомнен с нова инфраструктура и по селата.

В това твърди кметът на Стамболийски Георги Мараджиев в последния си пост във Facebook.

Ето какво показва още той:

Започваме деня с хубави вести за всички. Какво да чакаме до края на мандата за Стамболийски. А по-късно и в новия мандат през 2023. Всички стартирани обекти - лятно кино, физкултурен салон, площад, читалище ще бъдат приключени. Започваме нови обекти, които също ще довършим. Започваме това лято и новото улично LED осветяване за цялата община. На фотосите са улиците, по които ще работим: кръгово на Полатово, преасфалтиране на ул „ Марица “, преасфалтиране на ул „ Перущица “, преасфалтиране на бул „ Васил Левски “! Това са значими пътни артерии за града. Средствата са обезпечени. Една част от проектирането е завършила. Не е единствено това. Информирам ви за една дребна част от хубавите неща, които ни чакат. За всяко село ще осведомявам в допълнение. Знам какво е най-важното за през третия мандат.

Казвал съм го и дублирам: Вие, жителите на общината, ми дадохте лост и опорна точка! Заради всички вас, дали своят вот или не за мен, ще я обърна тази община! „ Великите мозъци разискват хрумвания! Средните мозъци разискват събития! Малките мозъци разискват хората! “( Рузвелт). Нека бъде светлина!

Още от ПЛОВДИВ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР