С над 200 милиона играчи, Arena of Valor е една

...
С над 200 милиона играчи, Arena of Valor е една
Коментари Харесай

Arena of Valor има 200 млн. играчи и от 25 септември ще може да я играете на Switch

С над 200 милиона играчи, Arena of Valor е една от най-популярните МОВА за мобилни устройства и напълно скоро към този момент ще може да се включите в нея, в случай че притежавате Nintendo Switch . След сполучлива бета версия по-рано това лято, Arena of Valor е планувана за пълноправна премиера н а 25 септември.
По-добрата вест е, че играта на нея няма да изисква абонамент за Switch Online, тъй че достъпът в действителност е изцяло безвъзмезден .

Ако към този момент имате мобилен акаунт за играта, не пропускайте така наречен Valor Club limited event, където ще може да получите по 10 000 злато за всеки воин, който притежавате.

Arena of Valor е първото заглавие на китайската Tencent, предопределено за западните геймъри. Целта е тя да бъде МОВА игра за по-кежуъл играчи и имайки поради огромната ѝ известност в Китай, тя несъмнено има късмет за триумф и на Nintendo Switch.

Fortnite също може да се играе без абонамент, само че за всички останали онлайн заглавия като Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS и Super Smash Bros. Ultimate към този момент ще се наложи да си вземете заплатен достъп.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР