С над 10 милиона чаши чай, изпивани всеки ден в

...
С над 10 милиона чаши чай, изпивани всеки ден в
Коментари Харесай

„Най-добрият трик“ на феновете на г-жа Хинч за премахване на петна от чаша чай за секунди – и струва само 70 пенса

С над 10 милиона чаши чай, изпивани всеки ден в Обединеното кралство, няма подозрение, че няколко души са отговорни за имат зацапани чаши в задната част на шкафовете си.

Може да бъде необикновено разочароващо, когато обичаната ви чаша за чай или чаша наподобява съвършено девствена извън - само че вътрешността е покрита с грозни кафяви петна. Това е обикновено, защото чаят съдържа танин, който му придава цвят - и също по този начин се употребява като средство за доста багрила. Това може да аргументи обезцветяване и тъмни петна по чашите, които за жалост не постоянно се отстраняват в съдомиялната машина.

На един запалянко на почистването й беше толкоз писнало от зацапаните си чаши за чай, че посегна към препоръките за разчистване на госпожа Хинч във Фейсбук група, с цел да помоли други почитатели на Instagram сензацията Софи Хинчлиф за помощ. Потребителят на обществените медии попита: „ Моля, може ли някой да ми каже по какъв начин мога да отстрани това леке ​​от чашата си? Винаги се мие в съдомиялната машина, тъй че не ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР