С над 1,1 млрд. лева подпомагаме бизнеса и най-добре е

...
С над 1,1 млрд. лева подпомагаме бизнеса и най-добре е
Коментари Харесай

Борисов: Най-добре за бизнеса е всичко да се отвори на 21 декември

" С над 1,1 милиарда лв. подкрепяме бизнеса и най-добре е да се отвори всичко на 21 декември " - това сподели министър председателят Бойко Борисов, който бе на ревизия в индустриалната база на " Аладин фуудс " в село Цалапица, благосъстоятелност на Аладин Харфан. Заедно с премиера беше й общественият министър Деница Сачева.

Директорът на хлебозавода благодари за ограниченията в помощ на бизнеса и сподели, че единствено поради тях е запазил работните места. Борисов поздрави служащите в завода, всички от които носят маски, и ги попита дали им заплащат заплати постоянно заплатите, а отговорът бе " да ".

Борисов разяснява и ограниченията, които са в поддръжка на бизнеса и сподели, че от май са дадени над 1,1 милиарда лв. за подкрепяне на дребни и междинни предприятия.

" Най-добрата антикризисна мярка е на 21 декември да се отвори всичко поетапно. Няма по какъв начин да не се работи, а някой да заплаща 80 на 0 заплатите. Колко време ще се издържи по този начин, и то за всеки бизнес? Много е популистко, доста е хубаво, само че не е допустимо ", съобщи още той.

Премиерът добави, че икономическата рецесия ще бъде толкоз тежка, че тази процедура за предоставяне на пари няма да продължи постоянно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР