С началото на седмицата се сложи и прекрасен старт в

...
С началото на седмицата се сложи и прекрасен старт в
Коментари Харесай

Сътрудничество с кауза между УНИБИТ и Министерството на електронното управление

С началото на седмицата се постави и прелестен старт в връзките сред Министерството на електронното ръководство и Университета по библиотекознание и осведомителни технологии.

Вчера, в наличието на министъра на електронното ръководство господин Георги Тодоров, чиновници от министерството и публична делегация от УниБИТ наставлявана от ръководителя на Общото заседание – проф. Стоян Денчев, декана на Факултета по библиотекознание и културно завещание – проф. Христина Богова и гл. ас. доктор Стелиана Йорданова се подписа меморандум за взаимоотношение и партньорство сред академичната и държавната институция.

`Сътрудничество

Целта на двете страни по меморандума – проф. Ирена Петева – Ректор на УниБИТ и министъра на електронното ръководство господин Георги Тодоров е развиване на новаторски просветителни дисциплини в региона на осведомителните технологии, които ще бъдат част от образователните стратегии на УниБИТ. Благодарение на тези благоприятни условия и тясното съдействие сред двете институции, студентите от висшето учебно заведение ще придобият нови познания и скъпи на практика умения, с цел да се оправят с провокациите на „ новото време “, като търсят професионална реализация както в министерството, по този начин и в обвързваните с него звена.
`Сътрудничество

След формалното сключване на меморандума, министър Георги Тодоров, в символ на почитание, подари на екипа на УниБИТ неповторимата пощенска марка, отдадена на киберсигурността.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР