С началото на новата година bTV променя структурата и дължината

...
С началото на новата година bTV променя структурата и дължината
Коментари Харесай

bTV удължава сутрешния уикенд блок с повече актуално и развлекателно съдържание

С началото на новата година bTV трансформира структурата и дължината на утринния уикенд ефир, като от 8 и 9 януари политематичното предаване ще предлага на феновете един час повече настоящи тематики и посетители всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 12:00 ч.
Снимка: bTV
В унисон с тази смяна, от 8 януари седмичното начин на живот предаване с водещ Натали Трифонова ще се излъчва с нов начален час всяка събота от 12:30 ч. В неделя известното токшоу на Меги и Нели ще продължи да показва персоналните истории на звездите към този момент от 12:30 ч., като смяната започва с първото му издание за годината – на 2 януари .

Снимка: bTV „ Стремежът на bTV е да се развива и трансформира в отговор на зрителските потребности за повече динамично настоящо и развлекателно наличие. Налагаме нови съдържателни и програмни промени, като удължаваме утринния уикенд сегмент до 13:30 ч. и слагаме по-голям фокус върху новините и анализите, свързани с настоящите тематики от седмицата, разнообразието на посетители от обществената сфера и света на културата и звездите “, разяснява Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, bTV Media Group.

Всяка седмица водещите в събота – Жени Марчева и Диана Любенова, и в неделя – Мария Цънцарова и Петя Дикова – ще продължат да дават на феновете нов и пресен взор към настоящите тематики от седмицата и всичко, което вълнува феновете в дните за отдих и отмора, като прибавят ново автентично наличие и динамичност чак до 12:00 ч. – повече извънредни репортажи, интензивно включване на феновете по дискусионните тематики, кулинария, спорт, пътешествия и забавна информация за туристическите направления през уикенда.

Спортът и родните триумфи остават запазена марка за съботното издание на „ Тази събота и неделя “, като водещите Жени Марчева и Диана Любенова дружно ще водят диалози с извънредни посетители. Нова поредност ще разреши на феновете да влизат в домовете на известни персони за специфична съботна закуска със здравословни привички, занимания и идни изяви. Репортажи за вълнуващи пътешествия по света и повече потребителски тематики и персонални истории ще осведомят и забавляват всички пред екраните до обедните вести.

В неделното издание на „ Тази събота и неделя “ водещите Мария Цънцарова и Петя Дикова ще прибавят към одобрените към този момент рубрики и вдъхновяващи изявленията, повече фамилни и потребни препоръки, нови тематики и поредици, а посредством специфични новинарски сегменти феновете на bTV първи ще получават настоящата информация за всичко значимо в неделнaта заран. Мария Цънцарова стартира нова поредност , в която известни политици и известни българи ще срещат феновете със фамилиите си и ще разкриват непознатите страни от живота си. Водещата Петя Дикова ще продължи да споделя прочувствените истории на попадналите в клопката на зависимостите хора, а нова поредност за кулинария ще разкрива на феновете секрети фамилни предписания и музикални провокации към българските звезди.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР