С наближаването на зимата търсим да се топлим с одеяла,

...
С наближаването на зимата търсим да се топлим с одеяла,
Коментари Харесай

Лягайте си с чорапи за повече оргазми

С наближаването на зимата търсим да се топлим с одеяла, пуловери и чорапи. Обикновено през зимата спим с чорапи, с цел да поддържаме краката си топли. Здравни експерти предлагат те да се обуват всяка нощ, тъй като този табиет носи избрани изгоди за здравето. Последните изследвания демонстрират, че когато обуваме чорапи преди лягане, кръвоносните съдове се уголемяват и мозъчните сигнали се забавят заради отпуснатото положение на тялото, написа kanal3.bg. Това е метод да подобрите съня си, а също и да подобрите половия си живот.

Университетът в Грьонинген изследва резултата от носенето на чорапи през нощта и доближава до доста забавни резултати. Проучването демонстрира, че към 80% от двойките, които носят чорапи по време на секс, претърпяват оргазъм. Това потвърждава, че има връзка сред чорапите и половия живот.

Препоръчва се обаче да дадете на краката си отмора след работа и по-късно да си сложите чорапите, преди лягане. Важно е да запомните, че прекомерно честото носене на чорапи усилва вероятността от гъбички на краката. Затова оставяйте краката ви да подишат 3-4 часа, вървешком боси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР