С наближаването на Великден е идеалното време да поглезите вкусовите

...
С наближаването на Великден е идеалното време да поглезите вкусовите
Коментари Харесай

Спечелете ваучер от 100 британски лири за Aldi този Великден, за да помогнете с вашите пролетни разходи

С наближаването на Великден е идеалното време да поглезите вкусовите си рецептори с някои яйчени лакомства - без да плащате нито стотинка.

Обединихме напъните си с Aldi, с цел да дадем на 10 щастливи читатели на Mirror ваучери за извършване на покупки на стойност £100, с цел да ви помогнем с вашите пролетни разноски. Независимо дали отскачате до шоколадовата пътека, с цел да опаковате яйце Dairyfine Space Galeggsy, или се отдадете на особено подбраните Ripple Eggs, няма по-добър метод да се поглезите безусловно БЕЗПЛАТНО.

Ако шоколадът не е включен вашия лист за извършване на покупки, тогава за какво не вземете някои особено подбрани първокласни плодови или Banoffee Hot Cross Buns, с цел да се насладите? Нещо повече, Aldi публично ще продава най-евтиния цялостен агнешки бут в Обединеното кралство този Великден, разполагаем единствено за £8,54.

Красиво сочният агнешки бут Ashfields в супермаркета (£5,69 за кг, 1,5- 3,5 кг) е цялостен с усет и няма да бъде надвит на цена. Това ще бъде налично от 25 март. Това не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР